Wanneer:
zaterdag 4 juli 2015
Waar:
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Een dubbelconcert in het Openluchttheater Gorssel vol passie en power met damesvocalgroup No Nuts en jazz, funk, soul en rock met een eigen lounge sound van NYC Smooth Music.

     NoNuts2014II 1024px

     NoNutsI 1024px

     NYCSM1024px

     NYCSM 1024px

     

     

No Nuts
De dames van vocalgroup No Nuts uit Zutphen en Warnsveld treden al 11 jaar met veel succes op. De groep bestond nog geen twee jaar toen de ze al een volle Bührman-Ubbenszaal in de Hanzehof wisten te boeien. Na al die jaren van succes hebben de negen dames besloten andere uitdagingen aan te gaan en het concert in het Gorssels openluchttheater zal hun laatste optreden zijn.
Grijp die kans! 
De dames zullen nummers van o.a. Anouk, Christina Aguilera, Bonny Raitt en Van Morrison zingen.

NYC SmoothMusic
Jazz, funk, soul of rock, wat is het eigenlijk? NYC SmoothMusic brengt een geheel eigen muziekstijl in de Amerikaanse traditie. Lekkerder dan koffie en zwoeler dan wijn.
De groep rondom zanger André Middeldorp uit Gorssel speelt al een geruime tijd in dezelfde ijzersterke bezetting met de broers Marcel (drums) en Alexander (bas) te Brake en Arjan Kok en Wietse Ferwerda beide op gitaar. De band verbouwt klassieke tracks van o.a. Hall and Oates, Neil Diamond, 10CC en zelfs Louis Armstrong tot moderne lounge nummers met een eigentijdse groove.

Op het programma voor het Openluchttheater staat een relaxte zomeravond  jazz set die semi akoestisch wordt gespeeld. Denk hierbij aan nummers als Fly me to the Moon, Walk on the wild side, Love on the Rocks, Kiss on my List, Boys of summer, Lowdown en werk van Fun lovin criminals. 

Gratis entree
Zaterdag 4 juli
Aanvang optredens: 20.00 uur
Inloop en bar open vanaf 19.30 uur
Bij slecht weer vindt het concert plaats in 't Trefpunt.

 

Locatie:
Openluchttheater Gorssel


Locatie

Openluchttheater Gorssel
Locatie:
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Openluchttheater Gorssel
Hoek Esdoornlaan/Molenweg, Gorssel  
Website
Locatie op Google Maps 

  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail