Wanneer:
zaterdag 19 september 2015
Waar:
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Sing & swing, warmte & interactie, een vleugje cabaret & het grote harmonieorkest

      Gerda en_Pauline

      Harmonie1024a

      Harmonie1024

      HarmonieZomerzin-001

 

Muziekvereniging de Harmonie Gorssel-Eefde en The Neighbour Sisters treden samen op in het sfeervolle Openluchttheater Gorssel. Beide gezelschappen zijn veel geprezen en kennen hun eigen publiek, maar nu gaan ze de uitdaging aan om samen iets moois te presenteren. 

The Neigbour Sisters
The Neighbour Sisters zijn Gerda Lindenbergh en Pauline Kuipers uit Gorssel. De twee buurvrouwen uit Gorssel treden al vele jaren met veel succes op tijdens feesten, partijen en evenementen. Het zangduo staat garant voor een uitstekende sfeer en veel interactie met het publiek. Zangtalent, kleinkunst en een vleugje cabaret. Het repertoire bestaat uit een breed aanbod van liedjes vanaf de jaren vijftig, pop en jazz, bijvoorbeeld liederen van Ella Fitzgerald, Norah Jones, Nina Simone en Caro Emerald...  

De Harmonie 
Het Harmonieorkest bestaat uit een breed samengestelde groep van ongeveer 45 musici van 13 tot dik in de 70 jaar, met een mooie bezetting van enthousiaste houtblazers, koperblazers en een aantal slagwerkers. Het is een orkest met een breed repertoire. Klassieke stukken, stemmige koraalmuziek, maar zeker ook swingende hedendaagse popmuziek: het staat allemaal op de lessenaars en wordt met hoorbaar plezier en in een prima sfeer gespeeld. Het orkest treedt veel op in de regio en maakt eens in de vijf jaar een buitenlandse musictour. Daarnaast is het orkest ook altijd in voor bijzondere voorstellingen zoals Hits voor Kids, passieconcerten, een circusconcert compleet met clown, of Klinkende Kunst. De goede sfeer en onderlinge band binnen het orkest maken dat de leden uit een zeer grote regio naar Gorssel komen om te musiceren
Het harmonieorkest staat onder leiding van dirigent Jacob Jansen.

Tip: neem een lantaarntje mee
Natuurlijk wordt het theater fraai verlicht. Maar voor de sfeer zou het leuk zijn als u nog een lantaarntje of lampion kunt meenemen.  

Gratis entree
Zaterdagavond 19 september 
Aanvang concert: 20.00 uur
Inloop en bar open vanaf 19.30 uur
Bij slecht weer vindt het concert plaats in 't Trefpunt. Dat wordt dan 's middags vermeld op de homepage van Gorssel.nl.

Het theater heeft ongeveer 120 zitplaatsen. Die zijn meestal al vroeg bezet. U kunt uw eigen stoeltje of kussentje (in een plastic zak) meenemen om in het gras te zitten.

 

Locatie:
Openluchttheater Gorssel


Locatie

Openluchttheater Gorssel
Locatie:
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Openluchttheater Gorssel
Hoek Esdoornlaan/Molenweg, Gorssel  
Website
Locatie op Google Maps 

  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail