Wanneer:
woensdag 13 januari 2016

Omschrijving

PeuterochtendDe Joppeschool organiseert regelmatig speciale peuterochtenden, waarbij kinderen op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de basisschool. Peuters kunnen meedoen met spelactiviteiten als kleuren en knutselen. Daarbij brengen de kleuters (die dan even niet de jongsten zijn) hun kennis over op de peuters en ervaren de peuters spelenderwijs het basisonderwijs. Het thema van de ochtend op 13 januari is ‘winter’. Op de Joppeschool is ruimte om vrij te spelen, buiten op het plein met de waterpomp en bij de dieren in de ren. Tussendoor eten en drinken de peuters en kleuters samen. Fruit en drinken hoeft niet te worden meegebracht. 

Iedereen die een peuter in de leeftijd van 2 tot 4 jaar heeft, is van harte welkom om binnen te lopen. De ochtenden beginnen met inloop vanaf 9.00 uur, om 9.30 uur start het programma. De afsluiting is om 11.30 uur. Ook peutergroepen van kinderdagverblijf of peutergroep zijn welkom.
Voor ouders/verzorgers staan koffie en thee klaar. Ouders met kinderen op de Joppeschool zijn aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

Aanmelding
In verband met de verwachte belangstelling graag (indien mogelijk) vooraf even aanmelden. Voor vagen en aanmelding kunt u terecht bij Merel Woudenberg (coördinerende ouder) via email: of via tel. 0573-795048.

Joppeschool, Joppelaan 73a, 7215 AD Joppe

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail