Fietsevenement De Omloop van Gorssel
Wanneer:
zondag 21 augustus 2016

Omschrijving

Op zondag 21 augustus 2016 organiseert de Wieler Toer Club Gorssel voor de 32e keer de Omloop van Gorssel, met tochten voor zowel racefietsers als MTB-ers. U kunt kiezen uit twee afstanden over verharde wegen en twee MTB-routes. De Omloop van Gorssel is eendaagse fietshappening voor jong en oud. Gestart wordt bij de Stayokay 'De Kleine Haar', Kring van Dorth, 5 km buiten Gorssel. Hier is het voor en na de tocht goed toeven in het fraaie Noorse Jachthuis of in de heerlijke tuin.
De Omloop heeft van de landelijke fietsbond NTFU drie sterren gekregen, de hoogst mogelijke waardering, en is daarom een 'Klassieker'. 

Routes
wtcgorssel250x375Toertochten over verharde wegen van 60 of 100 km. Mooie routes door de gemeente Lochem, Salland en het gebied van de Holterberg. De tocht van 100 km heeft enkele uitdagende beklimmingen. 
Tochten voor MTB van 29 km en 45 km over bospaden en onverharde wegen van Gorssel en omgeving.
De routes zijn goed uitgepijld.

Clinics
Ook worden er twee gratis clinics gegeven. Een MTB-jeugdclinic (10-15 jaar) en de Rabobank Dames Racefietsclinic o.l.v. oud-prof Loes Gunnewijk.
Voorinschrijving voor de clinics via  .  Let op: vol=vol. 

 
Start en finish StayOkay Hostel (jeugdherberg), Dortherweg 34, Kring van Dorth 
Locatie op Google Maps
Starttijd tussen 8.00 en 10.30 uur
Kosten Voor 15 jaar en ouder: € 5,-
Tot 15 jaar gratis
TFK-houders: € 4,- 
Nadere info Website van WTC Gorssel
WTC op Facebook


Er is ruime parkeergelegenheid en kleed- en doucheruimtes voor dames en heren. Er is een mechanicien aanwezig en na afloop kunt u uw fiets afspuiten. 

  

wtc gorssel 4-1 600x450

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail