Wanneer:
zaterdag 6 februari 2016
Waar:
Tramstation

Omschrijving

Landschap bij GorsselDe Historische Vereniging De Elf Marken houdt op zaterdag 6 februari 2016 een open huis in het Tramstation, Van der Capellenlaan 4 te Gorssel. De deuren staan dan van 11.00 tot 15.00 uur open. Een aantal bestuursleden en vrijwilligers van de vereniging zal in het Tramstation aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven.?
Tijdens de open dag is een tentoonstelling te zien van het werk van Gorsselnaar Henk Wuijster. Henk Wuijster werkt met verschillende technieken, zoals olieverf, acryl en aquarel. Zijn grote belangstelling voor ‘de natuur’ rondom Gorssel komt tot uitdrukking in de vele landschappen die hij heeft gemaakt. Henk werkt het liefst buiten in de natuur en is dan ook vaak te vinden aan de IJssel tussen Deventer en Zutphen. De expositie is tot 1 maart 2016 te bekijken tijdens de reguliere openingstijden van het Tramstation
Openingstijden Tramstation: tijdens het open huis op zaterdag 6 februari van 11.00 tot 15.00 uur en verder iedere dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur en iedere donderdag van 10.00 tot 12.00 uur.?

 

 

 

Locatie:
Tramstation


Locatie

Tramstation
Locatie:
Tramstation

Omschrijving

Tramstation, Van der Capellenlaan 4, 7213 AG Gorssel
Het Tramstation ('tramhuisje') is in gebruik als werk- en
archiefruimte van de Historische Vereniging De Elf Marken
Locatie op Google Maps

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail