Wanneer:
zaterdag 6 februari 2016

Omschrijving

Scouting IJsselgroep en Scouting Kompasnaald uit Gorssel hebben ruimte voor nieuwe leden en daarom houden zij op zaterdag 6 februari een “vriendjes- en vriendinnetjes” middag! Jongens en meisjes uit Gorssel, Epse, Harfsen en omgeving zijn van harte welkom om mee te doen tijdens ons gezamenlijke programma!

Scouting 3Scouting IJsselgroep en Scouting Kompasnaald bieden al bijna 70 jaar een geweldige vrijetijdsbesteding aan jeugd en jongeren. In september 2015 is dit groots gevierd met een jubileumfeest samen met leden en oud-leden. Dat Scouting al 70 jaar een begrip is in Gorssel wil niet zeggen dat Scouting ouderwets is, integendeel! Het gebruik van bijvoorbeeld GPS en digitale speurtochten geven aan dat óók Scouting is meegegaan in zijn tijd.

Maar natuurlijk staan veel bijeenkomsten nog steeds in het teken waarmee Scouting bekend is geworden! Denk hierbij aan primitief koken, houthakken, vuur maken, hutten bouwen, vlot varen, hiken en ga zo maar door. Naast dergelijke programma’s wordt ook aandacht besteed aan het leren omgaan met risico’s (die bijvoorbeeld ontstaan bij het maken van een vuurtje), EHBO en milieu.

Scouting 4Dus is uw zoon of dochter avontuurlijk en houdt hij/zij wel van een uitdaging? Dan is hij/zij van harte welkom tijdens de “vriendjes- en vriendinnetjes” middag! Op het programma staan onder andere een sleutelhanger knopen, vlaggenroof spelen en zelf iets lekkers klaarmaken boven het vuur.

De bijeenkomst duurt van 14.00 tot 16.00 uur en is bedoeld voor jongens en meisjes in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar. Opgeven is niet nodig.
Wilt u meer informatie over onze groepen? Kijk dan op www.scoutinggorssel.nl . Heeft u een vraag over de vriendjesmiddag? Mail uw vraag dan naar  of neem contact op met de teamleider van de welpen (IJsselgroep), Rudy Brummelman (06- 53 952 888) of de teamleider van de Kompasnaald Reinie van den Vlekkert (0575-493582)


De beide scoutinggroepen zijn gevestigd aan de Kwekerijweg, tegenover Camping Jong Amelte.

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail