Wanneer:
woensdag 27 april 2016

Omschrijving

Koningsdag, groot feest in Gorssel.

     Koningsdag15Femke 25

     Koningsdag2015JTE 11

     Koningsdag2014Femke39

     

 

's Ochtends is er om 9.30 uur aubade op het Nijverheidsplein en aansluitend een programma voor de schooljeugd met spelletjes, de Bolderhoek, zwemmen en bowlen.
Vanaf 13.30 uur is het groot feest op de Roskamweide met superleuke attracties voor kinderen, een smulplein, kleedjesmarkt, muziek, vogelschieten, en nog veel meer.

Superleuke attracties
Op de Roskamweide staan leuke en spectaculaire attracties. Wat dacht je van de XXL Dragon Track met 48 meter lange hindernisbaan? Of de kuipsteekbaan. Of een koninklijke selfie maken? Verder zijn er een zeephelling, waterspelletjes, schminken, springkussen en een zweefmolen.

Kinderkleedjesmarkt
De Kinderkleedjesmarkt vindt plaats van 13.30 uur tot maximaal 17.00 uur. Opbouw vanaf 13.00 uur, melden bij de marktmeester. De Kleedjesmarkt is alleen bedoeld voor verkoop van oude spulletjes door kinderen. Deelname kost € 2,-. Het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden kan via

Vogelschieten en skate demo
Om 16.30 uur begint het vogelschieten en vanaf 17.30 uur is er een demo 'Burnside Skate' met vette tricks, jumps en stunts.

Pianoman Peter Zwerver
Vanaf ongeveer 15.30 uur zal pianoman Peter Zwerver optreden. Afhankelijk van het weer is dat in de grote tent of buiten. Peter is een echte alleskunner, met een breed repertoire en iedereen kan meedenken over de muziekkeuze.

Richard Hekkert in De Gorsselaer
Vanaf 18.00 uur treedt zanger en entertainer Richard Hekkert op in Café de Gorsselaer. Zie afzonderlijk item in de agenda.

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail