Wanneer:
maandag 14 maart 2016

Omschrijving

pharos 04Pharos Stedendriehoek organiseert in de Week van de Hoogbegaafdheid (11 t/m 19 maart 2016) een tweetal lezingen in de Joppeschool in Joppe. De lezingen zijn bedoeld voor mensen die graag (meer) willen leren over wat ‘hoogbegaafd’ inhoudt en wat de impact is van hoogbegaafd zijn of een hoogbegaafd kind (in de klas) hebben.

Op maandag 14 maart 2016 is er een lezing van Ineke Teeninga van ‘Sugoi! Gelukkig HBkids‘ in Deventer. De GelukkigHBkidsgroepen die ze begeleidt, zijn erop gericht hoogbegaafde kinderen met elkaar in contact te brengen. Ze worden daar professioneel begeleid om een stabiel en gelukkig persoon te worden. De lezing zal gaan over Dabrowski en het Delphi model.

Op donderdag 17 maart 2016 komt Hetty Velthuis een presentatie geven. Zij heeft een eigen adviespraktijk: Praktijk voor Begaafdheid Apeldoorn. Zij begeleidt, helpt en adviseert bij alle vragen omtrent hoogbegaafdheid. Ze zal een lezing geven over de profielen van Betts en Neihart .

Beide avonden vinden plaats in de Joppeschool, Joppelaan 73A, Joppe, de toegang is gratis. De zaal is open om 19.30 uur, aanvang van de lezingen is 20.00 uur.
Graag aanmelden via .

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail