Wanneer:
zaterdag 2 april 2016 t/m zondag 3 april 2016
Waar:
Koetsiersver. Achter 't Peerd

Omschrijving

    AchterPeerdKL2

    AchterPeerdKL5

     Menwedstrijden bij Koetsiervereniging Achter 't Peerd.
     Klik op een foto voor vergroting en meer afbeeldingen.
 

Koetsiersvereniging Achter 't Peerd organiseert jaarlijks in april Samengestelde Menwedstrijden (SGMW) waar deelnemers uit heel Nederland, uit de hoogste nationale klasse en zelfs Nederlandse kampioenen van 2015 en ex-wereldkampioenen aan meedoen.
Dit keer is het een jubileum met extra veel activiteiten, want de vereniging houdt nu voor de 25e maal dit SGMW. De wedstrijden zelf zijn mooi en soms spectaculair om naar te kijken. daarnaast zijn er allerlei leuke activiteiten op het terrein aan de Elzerdijk.

De SGMW vindt plaats op zaterdag 2 april en zondag 3 april. Op beide dagen zullen de eerste menners omstreeks 9.00u starten. De winnaars zullen zondag rond 18.00 uur hun prijs in ontvangst nemen bij de prijsuitreiking.

Het terrein bevindt zich naast de kartbaan in Eefde, aan de Elzerdijk. Bezoekers worden met bordjes naar de parkeergelegenheden geleid. De Elzerdijk is zelf afgesloten in de dagen rond het evenement.

De dressuurbanen, de vaardigheid en de hindernissen (met de waterbak als hoogtepunt) bevinden zich op en rond het eigen clubterrein en zijn ook voor de toeschouwers overzichtelijk en bij elkaar gelegen, waardoor de aanspanningen prima te volgen zijn.

 

aa

bb

cc

 

Locatie:
Koetsiersver. Achter 't Peerd


Locatie

Locatie:
Koetsiersver. Achter 't Peerd

Omschrijving

Terreinen van Koetsiers­vereniging Achter 't Peerd, Elzerdijk 44, Eefde
(naast de kartbaan, bij de Gorsselse Heide) 
Website van Achter 't Peerd
Locatie op Google Maps

  

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail