Wanneer:
zondag 10 april 2016

Omschrijving

LTCTennisLogoTrans

Op zondag 10 april tussen 13.30 en 17.00 uur organiseert LTC Gorssel een sportieve en gezellige open dag voor jong en oud. Iedereen die geïnteresseerd is in tennis kan op deze middag kennismaken met de sport en de mogelijkheden bij LTC Gorssel.

Tijdens de open dag vinden er allerlei leuke activiteiten plaats op het tennispark.
Voor de jeugd is er tussen 13.30 – 15.00 uur de laatste schooltennis les. Zij ontvangen dan allemaal een diploma, dit alles is verzorgd door Tennisschool Pro-Te-In. Er zal een springkussen zijn voor de kinderen, spelletjes met prijsjes en warme wafels.

Voor volwassenen is er een hapje en drankje, uitleg over lidmaatschap en er is een demonstratiewedstijd om naar te kijken. De bedoeling is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met tennis en de sfeer bij de vereniging te laten proeven. Bovendien is er een aantrekkelijke korting, voor de mensen die lid worden. Verder zullen onze sponsoren aanwezig zijn met standjes.

LTCGorsselPlat325 1Tennis is een gezonde sport voor alle leeftijden, elk niveau en elk seizoen. Mensen die de sport beoefenen kunnen helemaal zelf bepalen wanneer, met wie en op welke manier zij dat doen. Met leeftijdsgenoten, familieleden, in wedstrijdverband of als recreatieve vrijetijdsbesteding. 
LTCGorsselPlat325 2LTC Gorssel is een actieve vereniging voor tennissers op ieder niveau, van beginner tot gevorderd. Er kan bij de vereniging getennist worden op 7 verlichte kunstgrasbanen en 2 verlichte gravelbanen. De mooie groene locatie beschikt over een gezellig clubhuis met groot terras en is voorzien van alle benodigde faciliteiten. Er is een jeugdbaantje voor de jeugd. Het park is het gehele jaar geopend tussen 8.00 en 23.00 uur. Leden kunnen op elk moment vrij tennissen en er worden verschillende competities, toernooien, husselavonden en andere gezellige evenementen georganiseerd. Er zijn ook speciale activiteiten voor de jeugd, zoals toernooien en een gezellig tenniskamp. Door vrijwillige inzet van leden en ouders is LTC Gorssel in alle opzichten een gezonde vereniging.

Reden genoeg om op zondag 10 april eens een kijkje te nemen. Iedereen is van harte welkom. Het tennispark bevindt zich op Flierderweg 1a te Gorssel.

www.ltcgorssel.nl

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail