Wanneer:
zaterdag 16 april 2016
Waar:
De Boskoele

Omschrijving

Op zaterdag 16 april organiseert zwembad De Boskoele in Gorssel een klusdag. Iedereen die een ochtendje een helpende hand wil bieden is van harte welkom. Vanaf 9.30 uur ’s ochtends gaan vrijwilligers in de weer om de laatste hand te leggen aan het zwembad(terrein) zodat alles er bij de opening spic en span uitziet. Zaterdag 23 april is het zover, dan begint het zwemseizoen 2016.

De afgelopen weken is er op het zwembad een hoop werk verzet. Het water wordt zwemklaar gemaakt, zonnecollectoren doen hun werk, de kassa/kiosk wordt ingericht, de ligweide wordt weer omgetoverd tot een groen biljartlaken en het terrasmeubilair wordt klaargezet. Op zaterdag 16 april willen wij graag de laatste hand leggen aan de werkzaamheden. De klussen zijn zeer divers, voor iedereen wat wils. Tuinwerkzaamheden, schoonmaken, grasmaaien, springkussen gereed maken en schilderwerkzaamheden.

U bent van harte welkom bij De Boskoele op de Lindeboomweg 6a. Uiteraard wordt er goed voor onze harde werkers verzorgd. Met verse broodjes, koffie en thee maken we er ook een gezellige dag van.

Kijk voor meer informatie op www.zwembaddeboskoele.nl, stuur een e-mail naar of kom gewoon even langs het zwembad. Want waarom moeilijk doen als het samen kan?!

 

Locatie:
De Boskoele


Locatie

De Boskoele
Locatie:
De Boskoele

Omschrijving

Zwembad De Boskoele, Lindeboomweg 6a, 7213 LS Gorssel
Tel 0575-491429
Website
Locatie op Google Maps

 

   

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail