Wanneer:
donderdag 5 mei 2016 t/m zaterdag 7 mei 2016

Omschrijving

De Tuin der Lusten is een intiem en kleinschalig festival met een diner, vernieuwend internationaal theater, dans en beeldende kunst in mooie particuliere tuinen. Op 5, 6 en 7 mei is het festival te gast op Landgoed Den Dam in Eefde.

TuinLusten AH_RomeoJulie_2Asterions Hus - Romeo & Juliet.
Onder: Patrice de Benedetti
Tweehonderd bezoekers maken de hele avond gezamenlijk mee. Butifarra kookt een verrukkelijk diner ‘De Tafel der Lusten’ en artiesten vertonen hun hedendaagse en verrassende kunsten.

Programma:
De Franse danser en choreograaf Patrice de Benedetti speelt een fysieke voorstelling over zijn vader, die in de Tweede Wereldoorlog plots soldaat moest worden. Met kracht en tederheid toont de danser noties van hoop, schenken, relaties en zwart-wit denken. Het Deense theatergezelschap Asterions Hus brengt een surrealistische versie van het beroemde liefdesverhaal Romeo & Juliet. Een beweeglijke en humoristische performance met 24 scènes, 24 omwegen en 24 vieringen van de liefde.

Huis ten Dam, Damlaan 6, Eefde.
Locatie op Google Maps

Welkom en flaneren door de mooie tuin vanaf 18:00 uur. Het programma start om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 23.30 uur.
Tickets (inclusief diner) kosten € 38,50 en zijn verkrijgbaar via www.detuinderlusten.nl

 

 

 

 

TuinLustenPatrice

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail