Wanneer:
woensdag 18 mei 2016

Omschrijving

AlzheimerEr zijn steeds meer mensen die lijden aan een vorm van dementie. Voor iedereen die er mee te maken krijgt een ingrijpende ziekte die een zware druk legt op het dagelijkse leven van zowel de persoon met dementie als de mantelzorgers erom heen.?Het maandelijkse Alzheimer Café is er voor deze groep mensen, een bijeenkomst waarbij diverse thema’s rondom dementie behandeld worden.

 Het thema van de Alzheimer Café bijeenkomst in Zutphen op 18 mei 2016 is: Dementie en rechtsbescherming.
Marjolein Haasbroek, eerder als deskundige verbonden aan de stichting Alzheimer Nederland, houdt een presentatie over de financiële en juridische aspecten bij de ziekte dementie.
Mensen met dementie kunnen op een gegeven moment minder goed eigen beslissingen nemen en opkomen voor eigen belangen. Tijdig en goed  de rechtsbescherming regelen samen met familie  is van groot belang.  Wat moet en kun je dan regelen  en wanneer? In de vorm van een levenstestament? Of kan en moet  het anders?
Iedereen die te maken heeft met dementie, mantelzorgers en overige belangstellenden, wordt van harte uitgenodigd om deze presentatie bij te wonen. De toegang is gratis, aanmelding is niet nodig.

Programma??
19.00 uur: Welkom met koffie en thee?
19.30 uur: Start presentatie Marjolein Haasbroek
20.00 uur: Pauze?
20.30 uur: Gelegenheid tot stellen van vragen en discussie
21.00 uur: Informeel samenzijn

Locatie??
Zorgcentrum Sutfene, De Lunette, Coehoornsingel 3, 7201 AA Zutphen

Informatie??
Secretariaat: Carla Brands, tel. 06-46540141

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail