Wanneer:
vrijdag 27 mei 2016
Waar:
‘t Trefpunt

Omschrijving

alzheimer logoVrijdag 27 mei 2016 organiseert Alzheimer Nederland afd. Zutphen, Lochem, Vorden e.o. een pop-up (eenmalig) Alzheimer Café in ’t Trefpunt in Gorssel. Drie huisartsen, te weten mevrouw L. Hulshof uit de praktijk van huisarts Salimans te Gorssel, M. van Gelderen uit Gorssel en G. Schroth uit Epse vertellen over hun werk met mensen met (een vermoeden van) dementie en hun mantelzorgers.

Hulpvraag
Het gesprek met de huisartsen zal onder meer gaan over de hulpvraag die gesteld wordt aan de huisarts door mensen met een vermoeden van dementie, hun mantelzorgers en familie: wanneer gaan bij de huisarts alarmbellen rinkelen? Hoe ziet het onderzoeks- en behandeltraject eruit? Ook komen aan de orde: medicatie, opname in een verpleeghuis en de gevolgen hiervan voor de privacy.
Er zal voldoende tijd en gelegenheid zijn na de pauze om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Iedereen die te maken heeft met dementie, mantelzorgers en overige belangstellenden, wordt van  harte uitgenodigd om bij dit eenmalige café in Gorssel aanwezig te zijn. De toegang is gratis, evenals het eerste kopje koffie of thee. Aanmelden is niet nodig.

Locatie??
Cultureel Centrum ’t Trefpunt, Molenweg 55-57 in Gorssel

Informatie??
Emmy Mesritz, tel, 0575-769034 of Janine Keegstra, tel. 0575-572033

 

 

Locatie:
‘t Trefpunt


Locatie

‘t Trefpunt
Locatie:
‘t Trefpunt

Omschrijving

Sport en Cultureel Centrum 't Trefpunt
Molenweg 53-55, 7213 XD Gorssel
Website
Locatie op Google Maps

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail