Wanneer:
woensdag 15 juni 2016

Omschrijving

BettienRavenshorstBettien RavenshorstEr zijn steeds meer mensen die lijden aan een vorm van dementie. Voor iedereen die er mee te maken krijgt een ingrijpende ziekte die een zware druk legt op het dagelijkse leven van zowel de persoon met dementie als de mantelzorgers eromheen.Het maandelijkse Alzheimer Café is er voor deze groep mensen, een bijeenkomst waarbij diverse thema’s rondom dementie behandeld worden.
Het thema van de Alzheimer Café bijeenkomst in Zutphen op 15 juni 2016 is: regelgeving WMO en WLZ (Wet Maatschappelijke Ondersteuning en Wet Langdurige Zorg).

Bettien Ravenshorst is zorgconsulente bij Sutfene. Zij vertelt over de veranderingen in de regelgeving rond begeleiding en verzorging thuis bij mensen met dementie. Hoe staat het met thuiszorg en bijvoorbeeld intensieve zorg als er sprake is van dementie? Wie helpt de mantelzorger? Waar kun je terecht met vragen?
In de vorm van een interview zal het bovenstaande aan de orde komen en er is veel  ruimte voor vragen.
Iedereen die te maken heeft met dementie, mantelzorgers en overige belangstellenden, wordt van harte uitgenodigd om deze presentatie bij te wonen. De toegang is gratis, aanmelding is niet nodig.

Programma??
19.00 uur: Welkom met koffie en thee
19.30 uur: Start presentatie Bettien Ravenshorst
20.00 uur: Pauze
20.30 uur: Gelegenheid tot stellen van vragen en discussie
21.00 uur: Informeel samenzijn

Locatie
Zorgcentrum Sutfene, De Lunette, Coehoornsingel 3, 7201 AA Zutphen

Informatie??
Secretariaat: Carla Brands, tel. 06-46540141

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail