Wanneer:
zondag 12 juni 2016

Omschrijving

UiterwaardtuinIn het kader van de Nationale Tuinweek 2016 (11 tot 19 juni) wordt in tuin De Uiterwaard van Ton en Ina Blokvoort een bijzondere activiteit georganiseerd: een combinatie van muziek en een bijzondere tuin.
De Uiterwaard is een prachtige tuin, die zoals de naam al zegt gelegen is in de uiterwaarden van de IJssel. Deze tuin is op zich al een bezoek waard, maar nu des te meer, omdat er deze middag ook nog een tweetal muziekgroepen, afkomstig uit deze regio, optredens verzorgen.

Twee groepen, ieder met een eigen stijl, zullen vanaf het hoge terras in de tuin afwisselend hun repertoire ten gehore brengen. Dit zijn het ‘A1 blaaskwintet’, een vijftal ervaren musici met verschillende blaasinstrumenten, en het ‘Shantykoor d’Ieselsingers’ dat begeleid door een accordeonist een aantal stemmige liederen voor de aanwezigen in petto heeft.
Er is ook nog beeldende kunst met beeldhouwers in actie, een workshop bloemschikken voor kinderen, een botanisch tekenares en u kunt zien en beleven wat u met rotsplantjes in uw tuin of op uw terras kunt doen. Uiteraard is er catering aanwezig, er is voldoende parkeerruimte en de toegang is gratis (op een vrije gift bij de uitgang na). 

De Uiterwaard is te vinden aan de Hankweg 2 in Epse en de tuin is open van 14.00-17.00 uur.
Voor het eventueel annuleren in verband met ongunstige weersomstandigheden, zie www.deventer.groei.nl. Uiterlijk 10 juni wordt eventueel niet doorgaan hier aangekondigd.

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail