Wanneer:
zondag 3 juli 2016
Waar:
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

TOP2016 2-001

Let op: voorstelling verplaatst naar 't Trefpunt in Gorssel, incl. voorprogramma!

Ook dit seizoen komt Theatergroep TOP weer met een spannende kindervoorstelling naar het openluchttheater. De voorstelling 'De krimpstraal' begint om 15.00 uur, maar voorafgaand is er vanaf 14.00 uur heel wat te beleven voor de kinderen. Zo kunnen ze geschminkt worden, komt Annie Dijkstra van het Rode Schaap spelen met handwerken en kunnen de kinderen als levend standbeeld een prijs winnen.

De krimpstraal
TOP2016 1-001Op het toneel
staat een grote wandcomputer met lichtjes en een zwaailamp, gemaakt door de zeer verwarde professor Knobbel. Aan de kant een poezenmand van de adellijke Madam van Altenweg. Ook spelen interieurverzorgster Fleur en de serieuze politieman Sjors een belangrijke rol. Fleur is bijna verliefd op de politieman. Dan zijn er nog de corrupte circusdirecteur en zijn twee handlangers, Simpel en Makkie. Deze boeven willen de krimpstraal stelen om er zelf geld mee te verdienen. Zal het hun lukken of komt er op tijd hulp????

Gratis entree
Het openluchttheater bevindt zich in de kom van Gorssel op de hoek van de Esdoornlaan en de Molenweg. Parkeren kan zo’n 300 meter verderop aan de Molenweg bij ’t Trefpunt, maar komt u vooral op de fiets.
De toegang is gratis, echter een bijdrage in de 'melkbussen' bij de uitgangen wordt zeer op prijs gesteld!
Bij slecht weer wordt uitgeweken naar ’t Trefpunt.

 

 

Locatie:
Openluchttheater Gorssel


Locatie

Openluchttheater Gorssel
Locatie:
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Openluchttheater Gorssel
Hoek Esdoornlaan/Molenweg, Gorssel  
Website
Locatie op Google Maps 

  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail