Wanneer:
zaterdag 2 juli 2016 t/m zondag 3 juli 2016

Omschrijving

Rijvereniging en Ponyclub Gorssel-Zutphen houdt op haar terreinen op de grens van Eefde en Zutphen zaterdag en zondag 2 en 3 juli haar grote jaarlijkse concours hippique. Op dinsdag en woensdag 4 en 5 juli zijn er 's avonds springconcoursen.

Posterconcours2016In het weekend (2 en 3 juli) is er een afwisselend en vol programma met dressuur, springen, Bixie, 40+ springen, vier en zestal wedstrijden. Toegang is gratis.

Zaterdag
Zaterdagochtend gaan de pony's van start met de spring- en dressuurwedstrijden. Zaterdagmiddag staat op het programma: de Bixie wedstrijden, vier- en zestal wedstrijden voor paarden en pony's. In de avond begint de springwedstrijd voor senioren, de 40+ wedstrijd.

Zondag
Op zondag 3 juli zullen de paarden hun opwachting maken. Voor de ruiters en amazones is dit de laatste selectiewedstrijd van Kring Berkel IJssel om zich te kwalificeren voor de regionale kampioenschappen in Rekken. Het belooft een prachtig evenement te worden op een mooie locatie.

Het concours hippique in het weekend wordt gehouden op de terreinen aan het Oostveensepad in Zutphen. Dat is net voorbij sluis Eefde, rechtsaf de Damlaan in en dan links het Oostveensepad. Google Maps.

Op dinsdag- en woensdagavond 5 en 6 juli vindt het springconcours plaats, aanvang 18.00 uur. Locatie: Kapperallee, Eefde

www.gorssel-zutphen.nl

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail