Wanneer:
woensdag 20 juli 2016

Omschrijving

DriekantBuiten'Driekant Buiten', nieuwe locatie Alzheimer Café ZutphenEr zijn steeds meer mensen die lijden aan een vorm van dementie. Voor iedereen die er mee te maken krijgt een ingrijpende ziekte die een zware druk legt op het dagelijkse leven van zowel de persoon met dementie als de mantelzorgers eromheen. Het maandelijkse Alzheimer Café is er voor deze groep mensen, een bijeenkomst waarbij diverse thema’s rondom dementie behandeld worden.

Let op: het Alzheimer Café Zutphen is verhuisd. Vijf jaar lang werd het Alzheimer Café georganiseerd bij De Buren in De Lunette van Sutfene. Nu echter ‘De Bovenkamer, het informatie-, kennis- en ontmoetingscentrum voor mensen met lichte geheugenproblemen, is geopend bij ‘De Driekant Buiten’, wordt op deze plek ook het Alzheimer Café georganiseerd.

Het thema van de Alzheimer Café bijeenkomst in Zutphen op 20 juli 2016 is: ‘Dilemma’s bij dementie’.
Er worden twee korte filmpjes vertoond met de titel ‘Wie betrek ik bij de zorg’ en ‘Als je naaste niet meer wil douchen’. Het doel van de films is vooral om betrokkenen inzicht te geven in mogelijke dilemma’s, hoe je ermee om kunt gaan en hierover het gesprek op gang te brengen.
Iedereen die te maken heeft met dementie, mantelzorgers en overige belangstellenden, wordt van harte uitgenodigd om deze presentatie bij te wonen. De toegang is gratis, aanmelding is niet nodig.

Programma??
19.00 uur: Welkom met koffie en thee
19.30 uur: Start films
20.00 uur: Pauze
20.30 uur: Gelegenheid tot stellen van vragen en discussie
21.00 uur: Informeel samenzijn

Locatie?
‘De Driekant Buiten’, Harenbergweg 1, 7204 KZ Zutphen.

Informatie??
Secretariaat: Carla Brands, tel. 06-46540141

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail