Abraham Gezien in het Openluchttheater
Wanneer:
zaterdag 15 april 2017
Waar:
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Het vijfde seizoen van het openluchttheater in Gorssel komt eraan. Zaterdagavond 15 april zal salonorkest Abraham Gezien optreden en daarna volgen nog vijf voorstellingen. Een gevarieerd programma voor elk wat wils met klassiek, blues, pop en een kindervoorstelling.

Abraham Gezien
OLTAbrahamGezienGRHet Deventer Salonorkest "Abraham Gezien"De spits wordt afgebeten door Abraham Gezien uit de regio Deventer. De leden van dit ensemble zijn al wel wat op leeftijd maar blazen, strijken en slaan de trom nog als voorheen. Het orkest is in 1976 opgericht als het Deventer Bejaarden Orkest maar deze naam is tot groot plezier van de muzikanten al heel snel gewijzigd in het Deventer Salonorkest "Abraham Gezien". Het orkest bestaat al sinds vele jaren uit circa 25 muzikanten die met veel enthousiasme musiceren en voornamelijk licht klassieke muziek, operette en popmuziek ten gehore brengen.
Het orkest verzorgt veel koffie- en lunchconcerten bij zorginstellingen maar ook steeds meer in openbare gebouwen als gemeentehuizen en kantoren van waterschappen en provincies.
Dirigent is Martin van Zanten die klarinet, saxofoon en orkestdirectie studeerde aan het ArtEZ conservatorium te Zwolle.
Het belooft een leuke, boeiende en vooral vrolijke avond te worden met prachtige klanken van dit vermaarde regio-orkest, dat doet denken aan de optredens van André Rieu en zijn orkest.

Bij regen wordt uitgeweken naar ’t Trefpunt.

Zaterdag 15 april 
Aanvang 20.00 uur
Theater open vanaf 19.30 uur

     

Locatie:
Openluchttheater Gorssel


Locatie

Openluchttheater Gorssel
Locatie:
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Openluchttheater Gorssel
Hoek Esdoornlaan/Molenweg, Gorssel  
Website
Locatie op Google Maps 

  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail