Wanneer:
zaterdag 27 augustus 2016
Waar:
Scouting IJsselgroep

Omschrijving

Als aftrap van het nieuwe scoutingseizoen organiseert Scouting IJsselgroep op zaterdagmidag 27 augustus een Bushcraft Workshop voor jongens in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar.
Wat is Bushcraft eigenlijk? Bushcraft is wat anders dan survival. Het gaat niet om het overleven, maar om het beleven van de natuur en het jezelf zo aangenaam mogelijk maken. Oftewel een activiteit waar de Scouting zich prima in kan vinden.

IJsselgroepBushcraftenKLEr wordt op een primitieve (maar veilige) manier vuur gemaakt en er wordt een simpel maar lekker gerechtje bereid op het kampvuur. Daarnaast is er ook nog tijd om een gaaf bosspel te doen.

Kennismaken met scouting
Oftewel een ideale manier om eens nader kennis te maken met de jongensscouting in Gorssel Scouting IJsselgroep is een gemoedelijke en kleinschalige groep met een jong maar ervaren leidingteam. De groep staat voor kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en heel belangrijk: een goede groepssfeer! Elke zaterdagmiddag worden er leuke en uitdagende activiteiten georganiseerd die in het teken staan van buitenleven, samenwerken, spel, creativiteit en meer. Dus twijfel niet meer en kom gezellig meedoen!

Een uitdagend programma voor jongens uit Gorssel, Epse, Joppe, Harfsen en omstreken in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar.
Zaterdag 27 augustus van 13.00 tot 16.00 uur.

 

Locatie:
Scouting IJsselgroep


Locatie

Locatie:
Scouting IJsselgroep

Omschrijving

Scouting IJsselgroep, Kwekerijweg 5, 7213 AX Gorssel
Website van Scouting IJsselgroep
Locatie op Google Maps 

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail