Wanneer:
zaterdag 10 september 2016 t/m zondag 11 september 2016
Waar:
Semper Fidelis

Omschrijving

     murielcrossklein2

     SemperFidelis

     SGW2013KL5

     

Paardensportvereniging Semper Fidelis organiseert jaarlijks in september een groot hippisch evenement, de samengestelde wedstrijd, ook wel eventing of SGW. Dit jaar is het evenement op 10 en 11 september.

Bij deze wedstrijd wordt door de ruiters eerst een dressuurproef gereden, daarna een ‘klassiek’ parcours gesprongen om vervolgens af te sluiten met waar het ruiter, paard én toeschouwer allemaal om te doen is; een spectaculaire rit met natuurlijke hindernissen in de bossen rondom de rijhallen van de vereniging. Deze samengestelde wedstrijd is een van de weinige in onze regio, waarbij maar liefst zo’n 320 combinaties aan de start zullen verschijnen. Ook enkele combinaties van de eigen vereniging zullen dit jaar weer meedoen.

Op zaterdag zullen de paarden klassen L/M en pony’s klassen Z/M verreden worden en op zondag de klasse B voor de paarden en L/B voor de pony’s.

De vereniging is al druk bezig met de voorbereidingen en hoopt natuurlijk op uw komst om dit bijzondere evenement te aanschouwen.

 

 

Locatie:
Semper Fidelis


Locatie

Locatie:
Semper Fidelis

Omschrijving

Manages van Semper Fidelis
Amelterweg 6a, 7213 BD Gorssel
Website van Semper Fidelis
Locatie op Google Maps

 

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail