Wanneer:
maandag 19 september 2016

Omschrijving

Maandagavond 19 september en dinsdagmiddag 20 september zijn er gratis introductielessen voor een meditatieve cursus ‘Awakening your Lightbdy’.
De proeflessen en de daaropvolgende cursus worden gegeven door yoga- en lightbody-docente Camee Michon. De cursus zelf vindt plaats van eind oktober t/m mei 2017. Het is een intensieve meditatieve cursus met het doel je subtielere lichtlichaam te activeren.

CameeMichonLogoTransCamee: “In de training activeren we tien energiecentra, waardoor je hele fysieke, emotionele en mentale energie naar een hoger plan gebracht wordt en je meer verbinding krijgt met de energie van je ziel. Je wordt zowel beter geaard als ook opener voor stroming en vitaliteit. In de huidige, transformerende wereld kan dit een vernieuwende en stevige ondersteuning worden van vollediger ‘in het leven aanwezig zijn’”.

De cursus bestaat uit zes gestructureerde modules, die via klank, visualisaties en resonantie overgebracht worden. Elke module bevat drie middagen of avonden met korte yoga oefeningen, meditaties en uitwisseling. De groepen zijn klein, zodat er veel aandacht is voor ieders proces en ontwikkeling. De deelnemers krijgen CD's of MP3-bestanden om de oefeningen cursus thuis verder terug te beleven middels.

Aanmelden voor de introductie middag of avond bij Camee Michon, per e-mail of telefoon 0575-494751.

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail