Wanneer:
zaterdag 29 oktober 2016
Waar:
De Brink

Omschrijving

Zin in een gezellige bridgemiddag? Dat kan op zaterdagmiddag 29 oktober 2016. De Stichting Hulp Letland uit Gorssel organiseert dan voor de twintigste keer een bridge-drive. De opbrengst is net zoals alle voorgaande keren bestemd voor hulp in de plaats Saldus in Letland.

bridgetafel1Zin in een gezellige bridgemiddag? Dat kan op zaterdagmiddag 29 oktober 2016. De Stichting Hulp Letland uit Gorssel organiseert dan voor de twintigste keer een bridge-drive. De opbrengst is net zoals alle voorgaande keren bestemd voor hulp in de plaats Saldus in Letland.
Ondanks de economische ontwikkeling in Letland zijn er nog steeds mensen die hulp heel hard nodig hebben: ouderen met een marginaal pensioen, gezinnen die door werkeloosheid getroffen worden. De stichting Hulp Letland zorgt maandelijks voor een extra aanvulling in de kosten van levensonderhoud.

Als u deze hulp een warm hart toedraagt en van een gezellige en ontspannen bridgemiddag houdt, dan kunt u zich aanmelden voor de bridgedrive op 29 oktober 2016. De kosten voor deelname bedragen € 7,50 per persoon. Dit is inclusief een kopje thee of koffie. Overige drankjes zijn voor eigen rekening (€ 1,50 per consumptie).
Er wordt begonnen om 13.30 uur in de zaal De Brink bij de kerk, Hoofdstraat 27 te Gorssel.

Aanmelden kan (bij voorkeur per e-mail) tot 27 oktober 2016 via of telefonisch bij Frits Mandersloot op nummer 0570-540294.

Het bestuur van de Stichting Hulp Letland hoopt veel bekende maar ook nieuwe paren te kunnen verwelkomen.

 

Locatie:
De Brink


Locatie

De Brink
Locatie:
De Brink

Omschrijving

De Brink is het bijgebouw van de kerk in Gorssel
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

 

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail