Wanneer:
zaterdag 1 oktober 2016
Waar:
Tramstation

Omschrijving

Meent GJ. van de fotograafWerk van fotograaf Gertjan van de MeentDe Historische Vereniging De Elf Marken houdt op zaterdag 1 oktober 2016 een open huis in het Tramstation, Van der Capellenlaan 4 te Gorssel. De deuren staan dan van 11.00 tot 15.00 uur open. Een aantal bestuursleden en vrijwilligers van de vereniging zal in het Tramstation aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven.

In het Tramstation is momenteel een expositie van keramiek, edelsmeedwerk en foto’s ingericht. Hanneke Verhey (keramiek), Marijke van de Meent (edelsmid) en GertJan van de Meent (fotografie) komen alledrie uit Zutphen. Hanneke en Marijke studeerden beiden aan de Amsterdamse Gerrit Rietveld Academie. GertJan is autodidact, actief als vrijetijdsfotograaf en lid van ‘Fotografencollectief De Zutphense’. Bij deze tentoonstelling, die nog tot en met 18 oktober bekeken kan worden, ligt de nadruk, naast de getoonde foto’s, op de toepassing van porseleinklei. Dit fijne van oorsprong witte materiaal is geschikt voor een diversiteit aan verwerkingstechnieken.
Tijdens de Open Dag op zaterdag 1 oktober zullen de exposanten in het Tramstation aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven.

Openingstijden Tramstation:
Dinsdags van 14.00 tot 16.00 uur.
Donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.
Zaterdag 1 oktober open dag van 11.00 tot 15.00 uur.
Van buitenaf is de expositie permanent te zien

 

 

 

 

 

 

Locatie:
Tramstation


Locatie

Tramstation
Locatie:
Tramstation

Omschrijving

Tramstation, Van der Capellenlaan 4, 7213 AG Gorssel
Het Tramstation ('tramhuisje') is in gebruik als werk- en
archiefruimte van de Historische Vereniging De Elf Marken
Locatie op Google Maps

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail