'Schubert, Schumann en anderman' tijdens koffieconcert Epse
Wanneer:
zondag 16 oktober 2016
Waar:
Kerk Epse

Omschrijving

Zondag 16 oktober is er een Koffieconcert in de Dorpskerk in Epse met een programma met zang, begeleid door piano of orgel.

Uitvoerenden zijn Bert van Kooten (bariton), Cilianne van Kooten (sopraan) en Cees-Willem van Vliet (piano en orgel). In deze omgeving kennen we Bert van Kooten als Cantor-Organist van de Protestantse gemeente Gorssel/Epse. Minder bekend is dat hij ook als zanger zijn stem beroepsmatig ontwikkeld heeft. Gelukkig kunnen we daarmee nu allemaal kennis maken.
Dochter Cilianne van Kooten maakte 2 jaar geleden al indruk met haar stem in Epse. We zijn erg benieuwd naar de voortgang van haar stemontwikkeling.
Cees-Willem van Vliet begeleidt de beide zangers op zowel piano als orgel en zal op beide instrumenten een solostuk spelen.
Het programma laat werken van diverse componisten zien, waarbij Schubert en Schumann uitgangspunt zijn geweest bij de opbouw.

Aan bezoekers wordt een minimale bijdrage van €7,50 p.p. gevraagd om in de kosten te voorzien. Daarvoor bent u vanaf 11.15 uur ook welkom bij de koffie. Het concert begint om 11.30 uur en duurt ongeveer een uur.

 

 

Locatie:
Kerk Epse


Locatie

Kerk Epse
Locatie:
Kerk Epse

Omschrijving

Kerk en dorpshuis 'De Opgang',  Lochemseweg 36, Epse
Locatie op Google Maps

  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail