Wanneer:
zaterdag 22 oktober 2016

Omschrijving

Musica Vocale Musica Vocale, Eefde De koren Musica Vocale uit Eefde en Vocaal uit Almen verzorgen met begeleiding van De Harmonie Gorssel-Eefde op zaterdag 22 oktober 2016 een bijzonder concert onder de naam ‘Songs of Praise’, in de Gudulakerk in Lochem. Ook organist Henk Linker verleent zijn medewerking. Het geheel staat onder leiding van dirigent Els Dijkerman.

Elk van de gezelschappen neemt een deel van het programma voor zijn rekening. Na de pauze begeleidt De Harmonie de beide zangkoren bij het intense werk ‘Miss
a Brevis’ voor koor en harmonieorkest van Jacob de Haan. De avond wordt afgesloten met een samenzang door de beide koren en het publiek. 
VocaalAlmenVocaal, AlmenDe Gudulakerk staat bekend om zijn goede akoestiek; het gezamenlijke concert van de gezelschappen uit de oude gemeente Gorssel belooft dus een bijzondere muzikale belevenis te worden.

Het concert ‘Songs of Praise’ begint om 20.00 uur. Kaarten zijn vanaf 19.30 uur verkrijgbaar aan de kerk (Markt, Lochem) en kosten € 10 p.p., inclusief koffie.

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail