Creatieve Kerstmarkt
Wanneer:
zondag 11 december 2016
Waar:
‘t Trefpunt

Omschrijving

KerstmarktTrefpunt8-12-13 1Op zondag 11 december is er bij ’t Trefpunt van 11.00 tot 16.00 uur weer de jaarlijkse creatieve kerstmarkt. Binnen en buiten staan ongeveer 50 kraampjes opgesteld en daarin bieden de standhouders hun zelfgemaakte kerstartikelen en andere sfeerartikelen te koop aan, of kunnen jong en oud zelf artikelen maken. Er is een ruime keus uit allerlei kerstartikelen zoals bloemstukjes, kaarten, speelgoed en sieraden, maar ook shawls, mutsen en vogelvoerbakjes. 
De markt is niet commercieel en is gratis toegankelijk. 

Buiten verkoopt ’t Trefpunt weer haar overheerlijke versgebakken oliebollen. Binnen kunt u terecht voor glühwein, warme chocolademelk met slagroom en eigengemaakte erwtensoep. 

Voor de jeugd zijn er twee verschillende activiteiten. Zij kunnen met scouts van de Kompasnaald broodjes bakken en voor de wat oudere jeugd zal de IJsselgroep iets speciaals doen: “vuurwerk op de gevoelige plaat”. Hierbij worden lichteffecten gefotografeerd.

Popkoor Swing Coöperations, het kerstprojectkoor en het Vulerpopkoor zullen op verschillende tijdstippen een optreden worden verzorgen. Zij treden ook op tijdens het concert True Colors op 17 dec. a.s. (zie agenda)

Vanaf ’t Trefpunt start die ochtend een winterwandeltocht georganiseerd door Wandelvereniging Gorssel. Zie aparte aankondiging in de agenda op Gorssel.nl.

   

Locatie:
‘t Trefpunt


Locatie

‘t Trefpunt
Locatie:
‘t Trefpunt

Omschrijving

Sport en Cultureel Centrum 't Trefpunt
Molenweg 53-55, 7213 XD Gorssel
Website
Locatie op Google Maps

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail