Wanneer:
zaterdag 10 december 2016

Omschrijving

Muziekvereniging de Harmonie brengt een muzikale kerstmarkt. Het orkest zal diverse keren optreden met passende muziek. Ook het kersverse dweilorkest, bestaand uit diverse enthousiaste leden, zal kerstmuziek spelen. En het jeugdorkest niet te vergeten!

Harmonie-kerstknutselenLeden en vrienden van de Harmonie maken kerstdecoraties. Ze zijn te koop tijdens de muzikale kerstmarkt op zaterdag 10 december op het plein bij de Ontmoetingskerk in EefdeVeel muziek dus, maar ook de sfeer is een goede reden om deze speciale kerstmarkt te bezoeken.
Sfeer staat bij de Harmonie altijd hoog in het vaandel en op deze dag vertaalt zich dat naar een knapperend vuurtje van eigen hout (óók te koop), een lekker glaasje glühwein en diverse lekkernijen.

Niet alleen de bakkers onder de leden en vrienden van de Harmonie, maar ook de knutselaars hebben de handen uit de mouwen gestoken de afgelopen weken. Allerhande prachtige kerstdecoraties en kerstbakjes zijn gemaakt, vele met muzikale details, en worden te koop aangeboden.
Verder: De Harmonie speelt niet alleen noten, maar verkoopt ze ook!! Om gezellig thuis te kraken...

HarmonieKnutselenKom dus even kijken, luisteren, proeven en kopen op zaterdag 10 december tussen 16 en 19 uur op het plein bij de Ontmoetingskerk in Eefde.

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail