Wanneer:
woensdag 23 november 2016

Omschrijving

Woensdag 23 november organiseren een aantal actieve inwoners van Gorssel samen met de gemeente en politie een informatieavond over WhatsApp-buurtpreventie in Gorssel. Wilt u meer weten over deze vorm van buurtpreventie of heeft u plannen om ook een Whatapp-groep in uw buurt te beginnen, kom dan vanaf 19.30 uur naar de inloopavond in de brandweerpost aan de Hoofdstraat 14 in Gorssel.

imagesSteeds meer mensen gebruiken WhatsApp voor buurtpreventie. Ook in Gorssel zijn inmiddels al zeven BuurtWhatsApp-groepen actief. Ontmoet de beheerders van deze groepen op de inloopavond en vraag hen alles wat u wilt weten over het opzetten en beheren van een Whatsapp-buurtpreventiegroep. Dit is eenvoudig en kost weinig tijd. Ook zijn de wijkagent en de coördinator van de gemeente aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Direct informeren met BuurtWhatsApp
Met BuurtWhatsApp kunnen buurtbewoners met een smartphone elkaar via WhatsApp direct informeren over onraad en inbraak. Doordat zij met elkaar zijn verbonden in een WhatsApp-groep, kunnen zij een groot gebied in de gaten houden, ook in het buitengebied. Het maakt uw buurt een stuk minder interessant voor inbrekers. Daarbij zorgt WhatsAppbuurtpreventie voor meer saamhorigheid in uw buurt.

Meer informatie
Voor vragen over de inloopavond en WhatsApp-buurtpreventie in Gorssel kunt u terecht bij René Slingerland, kerncoördinator Gorssel: (06) 36 50 51 84 of . Bij de gemeente is Dian Derksen uw contactpersoon: (0573) 289 226 of .

 

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail