Wanneer:
zondag 19 maart 2017

Omschrijving

Op zondag 19 maart organiseren de ondernemersvereniging Eefde en de Trim- en ATB club SPORT '88 uit Gorssel voor de tweede keer de dorpsloop Eefde. Niemand minder dan burgemeester Sebastiaan van 't Erve zal om 11.15 uur het startschot voor de 5,5 km en 10 km geven. Start- en finish zijn bij 't Hart van Eefde aan de Jolinkweg 2. Ook Nordic walking staat op het programma. Deze lopers starten met hun 5,5 km achter de hardlopers.
De 5,5 km leidt de deelnemers door Eefde en een deel van het noordelijk buitengebied. De lopers van de 10 km zullen kennis maken met de Gorsselse Heide.

DorpsloopEefde2016Start van de Dorpsloop Eefde 2016Kosten voor de deelnemers bedragen € 5,- en een deel van het inschrijfbedrag zal ten goede komen aan de Stichting Hulphond Nederland.

De jeugd wordt zeker niet vergeten, want de Kidsrun over 1,5 km start om 11.20 uur. Van de deelnemers aan deze run zal een bedrag € 1,-- worden gevraagd en dat bedrag zal eveneens beschikbaar komen aan de Stichting Hulphond Nederland.

Er is geen voorinschrijving mogelijk. De lopers kunnen zich voorafgaand aan de start vanaf 9 uur aanmelden door het invullen van een inschrijvingsformulier. Deze formulieren zijn te downloaden via onderstaande websites.
In sporthal De Stuw kan men zich omkleden en na afloop douchen. Voor elke deelnemer is er na afloop een attentie.

In 't Hart van Eefde vindt tegelijkertijd de ondernemersmarkt OEPZ (Ondernemers Eefde Presenteren Zich) plaats. Veel Eefdese bedrijven zijn aanwezig met demonstraties en aanbiedingen. Bij de start van de loop zorgt de Harmonie Eefde-Gorssel voor de muzikale omlijsting.

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail