Wanneer:
donderdag 16 februari 2017
Waar:
De Brink

Omschrijving

MantelzorgHet Knooppunt Mantelzorg van Stichting Welzijn Lochem ondersteunt mantelzorgers van alle leeftijden in de gemeente Lochem. U bent mantelzorger wanneer u langer dan drie maanden, acht uur per week of meer onbetaald voor een naaste zorgt. Dat kan een familielid zijn of iemand in uw woonomgeving.

Het Knooppunt Mantelzorg organiseert op donderdag 16 februari een bijeenkomst voor mantelzorgers, met als thema: ‘Langer zelfstandig thuis blijven wonen’.
De bijeenkomst is van 13.30 tot 15.30 uur In De Brink, Hoofdstraat 27 in Gorssel.
John Schot, woonadviseur van Stichting Welzijn Lochem vertelt tijdens de bijeenkomst welke mogelijkheden er zijn op het gebied van ‘Wonen met een Plus’ en ‘Wonen met dementie’ in Lochem. Hierover kunt u samen in gesprek en John zal vragen graag beantwoorden.

Aanmelden is niet nodig. Wie gebruik wil maken van vervoer of een oplossing zoekt als degene voor wie gezorgd wordt niet alleen thuis kan blijven, kan contact opnemen met Marian de Hoop of Vera Langedijk, tel. 0573-297 000 of via e-mail: .
Ook voor andere vragen kunt u contact opnemen met Marian of Vera, of langskomen op het inloopspreekuur in Den Oldenhof in Gorssel: op werkdagen tussen 9 en 11 uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie:
De Brink


Locatie

De Brink
Locatie:
De Brink

Omschrijving

De Brink is het bijgebouw van de kerk in Gorssel
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

 

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail