Wanneer:
maandag 17 april 2017
Waar:
Semper Fidelis

Omschrijving

SemperFidelisClubkampioenschappenRijvereniging en Ponyclub Semper Fidels heeft nog maar net de gezellige Tripalon achter de rug – een spectaculaire terreinrit met hindernissen in de mooie Gorsselse bossen – als op 17 april, tweede paasdag, alweer de jaarlijkse clubkampioenschappen worden verreden in en rond de accommodatie aan de Amelterweg. Tijdens deze wedstrijd, die al vanaf 1982 door de vereniging georganiseerd wordt, strijden de leden om de felbegeerde Clubkampioenstitel, zowel in de categorie pony’s als paarden.

De ruiters zullen die dag met hun pony of paard twee dressuurproeven verrijden en twee springparcoursen afleggen. Rond 10.00 uur wordt gestart met de dressuur en het springen staat voor de middag gepland.
Alle leden kunnen meedoen op hun eigen niveau. Vorig jaar sleepte Marieke Koerhuis de titel in de wacht bij de pony’s en Bert Rietman bij de paarden. Het wordt dit jaar extra spannend want Bert is inmiddels twee keer achter elkaar clubkampioen geweest en mocht hij dit jaar wederom winnen dan mag hij de wisselbeker behouden.
Nieuw dit jaar is dat er een spelelement aan de wedstrijd wordt toegevoegd, wat niet alleen leuk is voor de ruiters maar ook voor de bezoekers. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen en de combinaties aan te moedigen. In de kantine van de manege kunt u terecht voor een drankje of iets lekkers te eten. Neemt u gerust uw hond(en) mee, als ze maar netjes aangelijnd zijn.

  

Locatie:
Semper Fidelis


Locatie

Locatie:
Semper Fidelis

Omschrijving

Manages van Semper Fidelis
Amelterweg 6a, 7213 BD Gorssel
Website van Semper Fidelis
Locatie op Google Maps

 

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail