Eric Clapton tribute band in het Openluchttheater
Wanneer:
zaterdag 20 mei 2017
Waar:
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Claptunes, een Eric Clapton tribute band, geeft zaterdagavond 20 mei een concert in het Openluchttheater Gorssel. Deze geweldige band neemt je mee langs de songs van Cream, Blind Faith, Derek and the Dominos en natuurlijk het solowerk van mister Slowhand himself.

Dit concert komt in de plaats van een voorstelling van Appie & Stef, Appie Daalmeijer en Stef Woestenenk. Omdat Appie ernstig ziek is kan dit concert niet doorgaan, maar Stef Woestenenk heeft aangeboden op te treden met zijn band Claptunes. Een uitstekende vervanging!

Claptunes
Claptunes1Vier muziekvrienden begonnen in 2014 in een oefenhok en bluesbandje. Het zijn ervaren rasmuzikanten, met de energie van jonge honden. Het was raak vanaf de eerste noten en al snel ontstond het idee om er iets speciaals van te maken: een tribute band van Mr Slowhand Eric Clapton!
De band speelt vrije, maar zeker herkenbare versies van 'classics' van Clapton als: Cocaïne, Wonderfull Tonight, Layla, Sunshine of your love en Crossroads. Ook de echte bluesliefhebbers worden op hun wenken bediend. Een optreden van Claptunes is een muziekreis door de tijd, die iedere fan van classic rock, blues en sfeervolle live muziek zal aanspreken.
De dampende blues spat om je oren, met regelmatig een klein verhaaltje achter de songs. Een te gekke muziekbeleving waar vele bluesliefhebbers in binnen -en buitenland al getuige van waren!
Claptunes speelde de afgelopen tijd veel op de mooiste bluespodia van het land zoals Bluescafé Apeldoorn, l'ésprit Rotterdam, Roepaen in Ottersum en The Shack in Amsterdam!

Claptunes bestaat uit:
Stef Woestenenk - zang & gitaar
Henk Buiting - piano, hammond & zang
Ronald Buiting - drums & zang
Han Thie - bas, zang & Thank you's

Gratis entree
Parkeren kan op circa 300 meter verderop aan de Molenweg bij ’t Trefpunt, maar komt u vooral op de fiets.
De toegang is gratis, een bijdrage in 'melkbussen' wordt echter buitengewoon op prijs gesteld.

Het concert begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar.
Bij slecht weer vindt het concert plaats in ’t Trefpunt.

   

Claptunes - Layla:

Claptunes - Forever man:

  

Locatie:
Openluchttheater Gorssel


Locatie

Openluchttheater Gorssel
Locatie:
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Openluchttheater Gorssel
Hoek Esdoornlaan/Molenweg, Gorssel  
Website
Locatie op Google Maps 

  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail