Wanneer:
zaterdag 13 mei 2017
Waar:
Residentie de Roskam

Omschrijving

Tesselschade - Arbeid Adelt (TAA) afdeling Deventer en omstreken houdt haar voorjaarsverkoop op zaterdag 13 mei van 11.00 tot 15.00 uur in Residentie de Roskam (zaal achter Loetje Gorssel).

windlichtOp deze verkoop, die twee maal per jaar wordt gehouden, worden unieke handgemaakte producten op het gebied van o.a. lifestyle, interieur en kinderderen aangeboden. Het accent ligt dit keer op vrolijke voorjaarsartikelen zoals windlichten met allerlei dessins (foto). Het aanbod is zeer gevarieerd en van hoogwaardige kwaliteit. Naast de traditionele TAA artikelen zoals bijvoorbeeld de beroemde smockjurkjes en slaaphazen, kunt u een keus maken uit producten van porselein, riet en leer. Ook het houten speelgoed is zeer geliefd.

Doelstelling TAA
Tesselschade-Arbeid Adelt is de oudste landelijke Nederlandse vrouwenvereniging. Sinds de oprichting in 1871 drijft de vereniging, met 28 afdelingen verdeeld over het land, op inzet van enthousiaste vrijwilligers. TAA stimuleert en ondersteunt vrouwen in hun streven naar economische zelfstandigheid. Onder het motto 'Elck syn Waerom' steunt TAA vrouwen die zelf niet in staat zijn hun studie te bekostigen met een bijdrage en worden vrouwen de mogelijkheid geboden handgemaakte artikelen te maken en te verkopen. Tevens is een van de doelstellingen van TAA het behouden van handwerktechnieken. 
De vereniging ontvangt geen subsidie maar is afhankelijk van contributies, giften en legaten. U kunt de vereniging steunen door uw aankopen en door lid te worden. 

  

   

Locatie:
Residentie de Roskam


Locatie

Residentie de Roskam
Locatie:
Residentie de Roskam

Omschrijving

Residentie de Roskam is het zalencomplex van Loetje Gorssel
Eigen ingang aan de zijkant (naast museum)
Hoofdstraat 26, 7213 CW Gorssel
Telefoon: 0575 -760199

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail