Wanneer:
woensdag 24 mei 2017
Waar:
Kerk Epse

Omschrijving

Hietbrink R.PosterKunstenaar en oud-Epsenaar Roderick Hietbrink exposeert vanaf 27 mei tot 5 augustus 2017 in het Tramstation in Gorssel. Te zien zijn fotowerk en video-installaties, waaronder het bekende The Living Room (2011). De expositie in het Tramstation Gorssel wordt op zaterdag 27 mei 2017 om 14.00 uur geopend door Willy Holtslag, oud-voorzitter van De Elf Marken.
Voorafgaand aan de expositie introduceert Hietbrink zijn werk op 24 mei 2017 in een lezing in de Dorpshuis De Opgang/Kerk in Epse. Hij vertoont beelden en videofragmenten van zijn werk van de afgelopen tien jaar en geeft er een toelichting bij. Daar hoort ook het verhaal bij hoe hij kunstenaar is geworden en wat hij moet doen om dat ook te blijven.

Roderick Hietbrink (1975) studeerde in 1999 af aan de Academie voor Beeldende Kunsten Sint-Joost in Breda en volgde daarna een masteropleiding aan het Piet Zwart Instituut in Rotterdam. Hij werkt voornamelijk met video-installaties, performance en geënsceneerde fotografie. Hij had onder andere exposities in het Stedelijk Museum Amsterdam, Museum Boijmans van Beuningen te Rotterdam en De Appel in Amsterdam. Tegenwoordig woont en werkt hij in zowel Nederland als Noorwegen.
Expositie en lezing worden georganiseerd door de Programmacommissie van de Dorpsraad Epse/Joppe en de Historische Vereniging De Elf Marken.

De lezing vindt plaats op 24 mei 2017 van 20.00 tot 22.00 uur in Dorpshuis De Opgang/Kerk, Lochemseweg 36 in Epse. Van bezoekers aan de lezing wordt een minimale bijdrage van € 5 gevraagd om in de kosten te kunnen voorzien.
De expositie is te zien van 27 mei tot 5 augustus in het Tramstation, Van der Capellenlaan 4, 7213 AG Gorssel. Openingstijden: dinsdags van 14.00 tot 16.00 uur en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Van buitenaf is de expositie permanent te zien. De toegang is gratis.

Locatie:
Kerk Epse


Locatie

Kerk Epse
Locatie:
Kerk Epse

Omschrijving

Kerk en dorpshuis 'De Opgang',  Lochemseweg 36, Epse
Locatie op Google Maps

  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail