Kindervoorstelling in het Openluchttheater
Wanneer:
zondag 11 juni 2017
Waar:
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Zondagmiddag 11 juni komt ‘Theaterfiets’ naar Gorssel om de kinderen een middag te vermaken. Voorafgaand aan de voorstelling is er vanaf 14.00 uur heel wat te beleven voor de kinderen. Zo kunnen ze zelf vissen ontwerpen en maken en worden de kinderen uitgenodigd om als levend standbeeld te komen staan binnen het thema zee.

Vissen maken en standbeeld zijn
Vanaf 14.00 uur zijn de kinderen welkom om met Maaike ter Harmsel van Zogemaakt vissen te ontwerpen en te maken, die dan tijdens de voorstelling in het “water” kunnen staan. Met Wilma Makkink van Theatererf ’t Walle kunnen de kinderen als levend standbeeld staan binnen het thema zee, zeerovers, piraten en zeemeerminnen. Ze kunnen de eigengemaakte vissen aan het publiek laten zien en het origineelste standbeeld krijgt een leuke prijs. Geen verkleedspullen? Dan zijn er kostuums van TheaterErf ’t Walle die je kunt lenen.

Voorstelling Theaterfiets
OLTdeTheaterfietsDolf Moed van Theaterfiets speelt het ‘Avontuur aan zee’. Het verhaal gaat over een jonge Dolf, die net als zijn vader visser wil worden. In alle vroegte gaat hij in de ochtend met zijn vader mee naar zee. Maar dat mag hij echter nog niet en Dolf begint te dromen. Hij ontmoet een vis die hem de weg wijst naar zee. Dolf gaat met het publiek aan boord van een reusachtig schip, de Albatros. Het is een spookschip, dat zonder kapitein rondvaart over de zeeën. Kinderen veranderen in matrozen en beleven de spannendste avonturen; ze belanden in een storm en zingen een zeemanslied. Als Dolf eindelijk op de bodem van de zee terecht komt wordt hij wakker. Hij ontdekt dat dromen en werkelijkheid heel dicht bij elkaar wonen.

Dolf Moed bedenkt, schrijft, bouwt, regisseert en speelt al zijn theatervoorstellingen en straattheater zelf. Kortom, Dolf is een artiest in hart en nieren. De kracht van de voorstellingen komt met name voort uit de interactie tussen hem en zijn publiek. Hij weet zijn kijkers mee te nemen in zijn fantastische verhalen en nodigt hen soms uit om met hem mee te spelen. Hierdoor krijgt ieder publiek eigenlijk zijn eigen unieke voorstelling wat de theatervoorstellingen tot een geweldige beleving maakt.

Gratis entree
Het openluchttheater bevindt zich in de kom van Gorssel op de hoek van de Esdoornlaan en de Molenweg. Parkeren kan zo’n 300 meter verderop aan de Molenweg bij ’t Trefpunt maar komt u vooral op de fiets.
De toegang is gratis, echter een bijdrage in de melkbussen bij de uitgangen wordt zeer op prijs gesteld!
Bij slecht weer zal het gehele programma plaatsvinden in ’t Trefpunt.

 
   

Locatie:
Openluchttheater Gorssel


Locatie

Openluchttheater Gorssel
Locatie:
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Openluchttheater Gorssel
Hoek Esdoornlaan/Molenweg, Gorssel  
Website
Locatie op Google Maps 

  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail