Wanneer:
zondag 11 juni 2017

Omschrijving

HarmonieZomerzin12-6-16KLDe Harmonie tijdens het Zomerzin-concert van vorig jaarOp een vrije zonnige zondagmiddag genieten van bekende muziek onder het genot van een heerlijk ijsje? Het kan op zondagmiddag 11 juni vanaf 14.00 uur voor IJssalon Zo en Nu in het centrum van Gorssel.
Alle muziekliefhebbers uit Gorssel en verre omstreken zijn van harte welkom bij deze jaarlijks terugkomende zomerse muzikale verrassing van De Harmonie Gorssel-Eefde.
Alle geledingen, van blokfluiters tot jeugd en het grote orkest zullen van zich laten horen in de vorm van bekende zomerse nummers van een zeer divers kaliber. Zo zullen bekende orkestwerken van Jacob de Haan afgewisseld worden met bijvoorbeeld nummers van Adele en Earth Wind and Fire. Kortom, een zeer divers programma wat zeker de moeite waard is om voor naar Gorssel te komen. Komt dus allen deze middag. Mocht je na het luisteren deze middag zin hebben gekregen om zelf ook eens een instrument te proberen, dan is hiervoor na afloop zeker gelegenheid.

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail