Wanneer:
zaterdag 24 juni 2017

Omschrijving

BrandweerGorsselBrandweer Gorssel zoekt collega'sBrandweer Almen en Brandweer Gorssel bestaan dit jaar 75 jaar. Dat wordt zaterdag 24 juni 2017 gevierd met een uitgebreid feestprogramma op de Roskamweide in Gorssel.

Op de Roskamweide’ in Gorssel is iedereen van 14.00 tot 16.00 uur van harte welkom om het brandweervak van dichtbij te bekijken. Er zijn verschillende demonstraties en bezoekers kunnen verschillende voertuigen bekijken. Enthousiaste brandweermensen vertellen graag wat zij als hulpverleners allemaal doen. Zij geven uitleg over de risico’s bij ongevallen met gevaarlijke stoffen, hoe zij warmtebeeldcamera’s gebruiken bij branden, hoe zij tijdens incidenten contact hebben met elkaar en nog veel meer. Voor de kinderen is er van alles te zien en te doen, zoals door rook lopen met ademlucht, helikopterbrand, auto knippen, een springkussen en diverse brandweerspelletjes.

Beide brandweerkorpsen zijn op zoek naar collega’s. Bezoekers kunnen zich op 24 juni uitgebreid laten informeren over de mogelijkheden voor een functie bij de brandweer.

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail