Wanneer:
zondag 11 juni 2017
Waar:
Koetsiersver. Achter 't Peerd

Omschrijving

Zondag 11 juni 2017 organiseert Koetsiersvereniging ‘’Achter ’t Peerd’’ voor de 4de keer een CTA –Plus wedstrijd. Deze vindt plaats aan de Elzerdijk 44 op het terrein van de vereniging (naast de kartbaan in Eefde). Er zullen 5 eigen leden van onze vereniging deelnemen aan de CTA-Plus.

AchtertPeerdCTAKLEen CTA –Plus is een wedstrijd met authentieke rijtuigen. De wedstrijd bestaat uit drie onderdelen, te weten:

  • Een presentatie, de deelnemers worden door 2 juryleden beoordeeld op o.a. algemene indruk van de aanspanning / paarden, pony’s / tuigen / rijtuig / menner / grooms en passagiers.
  • Een wegtraject van ongeveer 16 kilometer op tijd met daarin opgenomen vijf proeven.
  • Afsluitend een vaardigheidsparcours, dit betreft een parcours waarbij de authentieke rijtuigen tussen kegels moeten doorrijden waarop ballen liggen. Het doel is om in de vastgestelde tijd het parcours te rijden en alle ballen te laten liggen.

Degene met de minste strafpunten verdeeld over alle drie de onderdelen mag zich winnaar noemen.

Vanaf 10.00 uur begint de presentatie op het clubterrein van de vereniging aan de Elzerdijk. Een half uur later start het wegtraject. Het wegtraject wordt ditmaal verreden door de omgeving van Eefde en Joppe. De proeven vinden o.a. plaats bij het Bosrestaurant en Huize Joppe. De eerste aanspanning zal zich rond 10.45 uur melden voor een proef bij het Bosrestaurant voor de proeven bij Huize Joppe rond 11.30 uur. Na Huize Joppe gaat de route verder langs restaurant De Zevensprong waarna gefinisht gaat worden op het clubterrein.

Na terugkomst is er een pauze voor de deelnemers op het terrein van de Koetsiersvereniging waarbij de bezoekers de deelnemende aanspanning kunnen aanschouwen en eventueel vragen stellen. Na de pauze wordt de vaardigheid verreden in de middag (start +/- 13.30 uur).

De dag begint om 9.00 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk.

 
  

  

Locatie:
Koetsiersver. Achter 't Peerd


Locatie

Locatie:
Koetsiersver. Achter 't Peerd

Omschrijving

Terreinen van Koetsiers­vereniging Achter 't Peerd, Elzerdijk 44, Eefde
(naast de kartbaan, bij de Gorsselse Heide) 
Website van Achter 't Peerd
Locatie op Google Maps

  

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail