Wanneer:
zaterdag 1 juli 2017 t/m zondag 2 juli 2017

Omschrijving

PonyclubGorsselJPGV.l.n.r.: Jasmijn Swennenhuis, Vivian Schiphorst, Michelle Berendsen, Fabiënne Berendsen, Kirsten Brinkman, instructrice Richelle Kroesen en Niels Fransen  Foto: Willem HamerOp de terreinen rondom rijhal De Dam aan het Oostveensepad in Zutphen wordt op 1 en 2 juli weer het grote jaarlijkse concours hippique gehouden door Rijvereniging en Ponyclub Gorssel-Zutphen. Een prachtig evenement op een mooie locatie. 
Er is ook nu weer een afwisselend en bomvol programma met dressuur, springen, Bixie, vier- en zestal wedstrijden. Dit concours vormt voor zowel de paarden- als ponyruiters de laatste selectiewedstrijd van Kring Berkel-IJssel, om nog een startplaats te bemachtigen voor de Outdoor Kampioenschappen in augustus, die worden gehouden in Wezep. Voor de pony’s is dit op 5 augustus en de paarden op 11 en 12 augustus.  
Het concours hippique is een (gratis) evenement waar iedere paardenliefhebber elk jaar weer reikhalzend naar uitkijkt. Met de inzet van de vele vrijwilligers, bestuur en de sponsoren, kan de vereniging jaarlijks dit concours organiseren. 
Zaterdagochtend gaan de pony's van start met de spring- en dressuurwedstrijden. Zaterdagmiddag staan op het programma: de Bixie wedstrijden en vier- en zestal wedstrijden voor pony's.
Op zondag zullen de paarden hun opwachting maken met de dressuur en het springen. In de middag zullen ook de vier- en zestal wedstrijden voor paarden worden verreden.
Aanvang beide dagen: 09.00 uur.
Het concours hippique wordt gehouden op de terreinen aan het Oostveensepad in Zutphen. Dat is net voorbij sluis Eefde, rechtsaf de Damlaan in en dan links het Oostveensepad. Google Maps

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail