Wanneer:
zaterdag 2 september 2017

Omschrijving

Op zaterdag 2 september start het nieuwe seizoen bij Scouting IJsselgroep en Scouting Kompasnaald. Vanaf dan zijn alle leden wekelijks weer van harte welkom om avontuurlijke activiteiten te ondernemen waarmee ze worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen!

Open dag
Vuur makenOm het nieuwe seizoen een geweldige start te geven wordt er op 2 september een open dag georganiseerd. Iedereen, van jong tot oud, is van harte uitgenodigd om eens kennis te maken met de Scouting in Gorssel! Wat is er allemaal te doen? Uitdagende spellen, vuurtje stoken, koken op houtvuur, er is een hindernisbaan en meer! Natuurlijk kan er ook een kijkje worden gebracht op het terrein en in de clubhuizen van beide Scoutinggroepen.

Gave activiteiten
Gedurende het komende seizoen worden door de vrijwillige leidinggevenden weer heel veel leuke activiteiten georganiseerd voor de verschillende leeftijdsgroepen. De activiteiten zijn heel divers. Van het bouwen van een vlot tot het lopen van een spannende natuurtocht. Maar ook op primitieve wijze pizza’s bakken in een houtgestookte oven, abseilen en weekendkampen staan op het programma.

Laat je uitdagen!
Eitje kokenKan jij wel tegen een stootje? En spreken de activiteiten die hierboven zijn genoemd je aan? Kom dan eens kijken bij de Scouting. Je mag drie keer gratis en vrijblijvend komen kijken. 
Zaterdag 2 september, van 13.00 tot 16.00 uur. 

De scoutinggroepen zitten aan de Kwekerijweg 5 te Gorssel, tegenover de camping.
De Kompasnaald is een meidengroep en jongens zitten bij de IJsselgroep.

 

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail