Vocalgroup Notes in het Openluchttheater
Wanneer:
zaterdag 23 september 2017
Waar:
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Op zaterdagavond 23 september wordt het theaterseizoen van het Openluchttheater Gorssel afgesloten met een prachtig koor: Vocalgroup Notes uit Deventer. Na vele optredens dit jaar in onder meer de Deventer Schouwburg, Lunteren, Hengelo, Lettele en het Nering Bögel Park in Deventer komt het gezelschap dan nu in Gorssel. Het belooft een swingende avond te worden waarbij het enthousiasme en plezier van samen zingen er vanaf zal spatten.

   
     VocalgroupNotes1

     VocalgroupNotes2

Vocalgroup Notes
De groep komt uit Deventer en omgeving en is ontstaan uit het plan van de muzikale leider Johan Bakker. Johan stond eind 2012 aan het einde van het project ‘Roots of Pop’. Daar ontstond het idee voor een Vocalgroup en hij heeft vervolgens de toenmalige drie zangeressen van het project gevraagd om daar eens met hem over te brainstormen. Zo is het idee ontstaan, verder uitgewerkt en al snel was het klaar voor uitvoering.

Uit het projectkoor zijn meerdere zangeressen gevraagd mee te doen waarop zeer enthousiast werd gereageerd. Zo kon Vocalgroup Notes een vliegende start maken met twee zangers en vijf zangeressen met de nodige ervaring en lef. De groep heeft zich snel uitgebreid en bestaat inmiddels uit 11 personen. Er wordt de laatste tijd nog hard gewerkt aan performance en uitstraling.

De muzikale leider Johan Bakker maakt van een nummer een echt ‘Notes’ arrangement. Per nummer worden één of meerdere solisten aangewezen en daaromheen wordt gebouwd met koor/backing vocals. Zo blijft de groep uniek in zijn soort met een geheel eigen persoonlijke touch.

Gratis entree
Het openluchttheater bevindt zich in de kom van Gorssel op de hoek van de Esdoornlaan en de Molenweg. Parkeren kan zo’n 300 meter verderop aan de Molenweg bij SCC ’t Trefpunt maar komt u vooral op de fiets.
De toegang is gratis, een bijdrage in de ‘melkbussen’ bij de uitgangen wordt echter zeer op prijs gesteld!
Het concert begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur staan de drankjes klaar. Bij slecht wordt uitgeweken naar ’t Trefpunt.

   

 

 

Locatie:
Openluchttheater Gorssel


Locatie

Openluchttheater Gorssel
Locatie:
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Openluchttheater Gorssel
Hoek Esdoornlaan/Molenweg, Gorssel  
Website
Locatie op Google Maps 

  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail