Wanneer:
zaterdag 14 oktober 2017
Waar:
Kerk Epse

Omschrijving

Na het grote succes van hun eerste CD, gevolgd door onder meer een optreden in het radioprogramma ‘Spijkers met koppen’ en een mini theatertour met Dolf Jansen, treedt D-licious Vocals nu op zaterdagavond 14 oktober op in het kerkje in Epse.

Drie stemmen, één gitaar: Totale harmonie
D liciousKL 2  D-licious Vocals, v.l.n.r. Pien Schneider, Herman
  Otten, Evelyn Kallansee en Mariske Hekkenberg
  (Majanka Fotografie / Sandra Heldring)
D-licious vocals staat voor drie prachtige stemmen van Mariske Hekkenberg uit Epse, Evelyn Kallansee, Pien Schneider en de geweldige gitarist Herman Onnen.
De vier hebben een indrukwekkende muzikale ervaring en vonden elkaar in de wens om samen liedjes te spelen die “ze altijd al eens hadden willen doen”. Deze muziek, vooral uit de jaren 70 en 80, brengt voor hen en het publiek talloze mooie herinneringen tot leven.

Hun eerste CD is tot stand gekomen met crowdfunding en is opgenomen in Studio IJsseldijk van Louis Gerrits en Mariske Hekkenberg in het buitengebied van Epse. 
Nu wordt er verder aan de weg getimmerd. CD nummer twee is in de maak en D-licious Vocals is klaar voor het theater!

Akoestische essentie
D-licious Vocals gaat in dit concert op zoek naar de akoestische essentie van ‘grote’ stukken. Iedere hit is ooit klein geschreven. Zittend aan de piano, of met een gitaar op schoot. De geraffineerde arrangementen van de prachtige stemmen met een enkele gitaar, zorgen voor een krachtig, compleet en nieuw geluid van deze nummers.
Op het programma staat repertoire van bijvoorbeeld Fleetwood Mac, David Bowie, Toto, Paul Simon, George Michael, James Taylor en Michael Jackson. Volop herkenning met persoonlijke verhalen die bij het tijdsbeeld van deze liedjes horen: de tijd van Toppop, Countdown, Ferry Maat en Ally McBeal.

Tickets à € 13,50 (incl. kopje koffie/thee) zijn on-line te bestellen (zie hieronder) of op de avond zelf bij de zaal (pinnen niet mogelijk).
Zaal open 19.30 uur. Aanvang 20.15 uur
  

  

   

Locatie:
Kerk Epse


Locatie

Kerk Epse
Locatie:
Kerk Epse

Omschrijving

Kerk en dorpshuis 'De Opgang',  Lochemseweg 36, Epse
Locatie op Google Maps

  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail