Lange titel:
Swing Coöperation presenteert .... Het magisch uur!

Wanneer:
zondag 29 oktober 2017
Waar:
Kerk

Omschrijving

Zondag 29 oktober krijgen we er zomaar een uur bij! Een magisch uur, want wat kun je allemaal niet doen in een extra uur! Swing Coöperation, het uit 45 mannen en vrouwen tellende popkoor uit Gorssel, staat stil bij de overgang van zomertijd naar wintertijd en het extra uur dat we daardoor krijgen.

Swing Cooperation_ConcertEen goede opvulling van het extra uur is het bijwonen van het concert van Swing Coöperation. Er worden twee concerten gegeven, om 13.30 uur en om 16.00 uur, beide in de protestantse kerk in Gorssel. Door het zingen van nummers als Broken Wings van Mr. Mister, Rise van Katy Perry, Hallelujah van Leonard Cohen en Clocks van Coldplay probeert Swing Coöperation de overgang van zomer naar winter zo prettig mogelijk voor u te laten verlopen.

Voor degene die moeite hebben met het loslaten van de zomer staat na het concert een zomerbuffet klaar, maar voor wie de winter met open armen ontvangt is er een winterbuffet. Voor de buffetten wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Toegangskaarten (volwassenen: € 7,50 in de voorverkoop en € 8,50 aan de deur, kinderen: € 5,00) zijn te bestellen via de leden van Swing Coöperation of via de site: www.swingcooperation.nl 

  

Locatie:
Kerk


Locatie

Kerk
Locatie:
Kerk

Omschrijving

Protestantse kerk
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail