Wanneer:
maandag 2 oktober 2017 t/m dinsdag 3 oktober 2017

Omschrijving

Maandagavond 2 oktober en dinsdagmiddag 3 oktober zijn er gratis introductielessen voor een meditatieve cursus ‘Awakening your Lightbody’.
De proeflessen en de daaropvolgende cursus worden gegeven door yoga- en lightbody-docente Camee Michon. De cursus zelf vindt plaats van eind oktober t/m mei 2018. Het is een intensieve meditatieve cursus met het doel je subtielere lichtlichaam te activeren en een sprong in je ontwikkeling te ervaren.

CameeMichonLogoTransCamee: “In de training activeren we tien energiecentra, waardoor je hele fysieke, emotionele en mentale energie naar een hoger plan gebracht wordt en je meer verbinding krijgt met de energie van je ziel. Je wordt zowel beter geaard als ook opener voor stroming en vitaliteit. In de huidige, transformerende wereld kan dit een vernieuwende en stevige ondersteuning worden van vollediger ‘in het leven aanwezig zijn’”.

De cursus bestaat uit zes gestructureerde modules, die via klank, visualisaties en resonantie overgebracht worden. Elke module bevat drie middagen of avonden met korte yoga en schrijf-oefeningen, meditaties en uitwisseling. De groepen zijn klein, zodat er veel aandacht is voor ieders proces en ontwikkeling. De deelnemers krijgen CD's of MP3-bestanden om thuis verder te oefenen of een les terug te beleven.

Het is belangrijk om vooraf aan te melden voor de introductie middag of avond bij Camee Michon, per e-mail   of telefoon 0575-494751 of 06-53421413.

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail