Wanneer:
donderdag 26 oktober 2017
Waar:
De Borkel

Omschrijving

Op 27 oktober is het Wereld Ergotherapie Dag. Ter ere van deze dag kunt u op donderdag 26 oktober van 14.00 tot 16.30 uur vrijblijvend kennis komen maken met de ergotherapeuten van Sutfene in De Borkel. U kunt hier al uw vragen stellen over ergotherapie en specifiek over vervoershulpmiddelen. De ergotherapeuten Mieke Jolij en Boukje Droogers staan u graag te woord.

Niet alleen vragen stellen en bekijken, ook uitproberen. U kunt een proefritje maken op een scootmobiel of een fiets met drie wielen. Ook wordt deze middag de nieuwe duofiets met trapondersteuning gepresenteerd. Een vrijwilliger staat klaar om met belangstellenden een stukje te fietsen. Verder zitten de heren van het Repair Café Gorssel klaar om uw rollator na te kijken en deze te laten opfrissen door het rollatorschoonmaakteam. Ook het laten maken van een naamsticker behoort tot de mogelijkheden.

Bezoekers krijgen bij binnenkomst een lotnummer. Om 15.30 uur wordt een leuke prijs verloot en wordt de duofiets, die aangeboden is door de ‘Vrienden van de Borkel’, officieel in gebruik genomen. Vanzelfsprekend wordt de inwendige mens niet vergeten en is er tijd voor een kopje koffie met wat lekkers.

Meer informatie: Wilma van Gerrevink, medewerker Activiteiten & Welzijn De Borkel Sutfene,   , tel. 06 – 12 97 06 42.

  

Locatie:
De Borkel


Locatie

De Borkel
Locatie:
De Borkel

Omschrijving

Wijkontmoetingscentrum De Borkel
Hoofdstraat 61a, 7213 CS Gorssel 
Tel. 0575-594444
Website

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail