Lange titel:
Rock Request in eetcafé De Hoek

Wanneer:
zaterdag 28 oktober 2017
Waar:
De Hoek

Omschrijving

RockRequestDeHoekZaterdagavond 28 oktober gaat het dak er weer af bij eetcafé De Hoek. Want dan organiseren Job Dietrich en André Middeldorp voor de derde keer op rij het rockevenement Rock Request. Op deze gezellige avond wordt er volop muziek gedraaid uit alle genres rockmuziek. Van Metal tot glamrock en van AC-DC tot Volbeat. Verder bestaat er de mogelijkheid om, onder het motto van Rock Request, zelf je eigen favoriete rock top drie te draaien vanuit de DJ booth en dat eventueel toe te lichten aan een laaiend enthousiast publiek.

Bovendien zal er in navolging van de vorige editie wederom een spetterende live act op het podium staan. Dit keer zijn dat de Red Hot Chili Poppers uit Zwolle. De energieke bandleden met charismatische frontman Jeffrey Hendriks zullen, in twee sets, nummers spelen van de bekende rock/funk band uit Californië. Slijterij De Wingerd uit Gorssel pakt deze editie ook uit met diverse (bitter)shots met een 'kick' van Sonnema Berenburg.

Heb je dus zin om een avond gezellig met vrienden uit je dak te gaan op “stevige” muziek? Zorg dan dat je er bij bent.

De avond begint om 20.30 uur en de toegang is € 7,50 p.p. Kaarten zijn te reserveren via tel. 06-10854850, bij eetcafé De Hoek of op de avond zelf aan de kassa. Wees er snel bij want vol=vol.

 

Locatie:
De Hoek


Locatie

De Hoek
Locatie:
De Hoek

Omschrijving

Eetcafé De Hoek, Joppelaan 5, 7213 AA Gorssel
Website 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail