Wanneer:
zaterdag 4 november 2017
Waar:
Tramstation

Omschrijving

FotoOnbekendWelk jachtgezelschap is dit en wanneer is deze foto gemaakt?De Historische Vereniging De Elf Marken houdt op zaterdag 4 november 2017 een open huis in het Tramstation, Van der Capellenlaan 4 te Gorssel. De deuren staan van 11.00 tot 15.00 uur open. Een aantal bestuursleden en vrijwilligers van de vereniging zal in het Tramstation aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven.
In de uitbouw van het Tramstation zullen dia’s vertoond worden met afbeeldingen van personen of gebouwen uit de oude gemeente Gorssel. Een deel van deze foto’s is afkomstig uit het Regionaal Archief Zutphen en een ander deel komen uit het eigen archief van De Elf Marken. Bij al deze foto’s heeft de vereniging vragen. Bij deze dus een oproep aan oudere inwoners van onze gemeente om ons te helpen bij het oplossen van een aantal raadsels.
Deze inloopdag biedt tevens een mooie gelegenheid om de expositie van de foto’s van Guus Lemain te bekijken. Tot 14 november is deze expositie nog op de reguliere openingstijden van het Tramstation te zien.

Openingstijden Tramstation
Dinsdags van 14.00 tot 16.00 uur.
Donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.
Zaterdag 4 november open dag van 11.00 tot 15.00 uur.
Exposities zijn van buitenaf permanent te zien.

   

 

 

 

 

 

Locatie:
Tramstation


Locatie

Tramstation
Locatie:
Tramstation

Omschrijving

Tramstation, Van der Capellenlaan 4, 7213 AG Gorssel
Het Tramstation ('tramhuisje') is in gebruik als werk- en
archiefruimte van de Historische Vereniging De Elf Marken
Locatie op Google Maps

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail