Wanneer:
donderdag 16 november 2017

Omschrijving

Donderdag 16 november van 19.30-23.00 uur organiseren de netwerkclubs en ondernemersverenigingen in de gemeente Lochem samen met de gemeente traditiegetrouw de Lochemse Ondernemersavond. Dit jaar staat in Witkamp Laren een ondernemerspanel op het programma over ‘Humor en ondernemerschap’, met René van der Gijp als hoofdgast.

René van_der_GijpOud-profvoetballer en voetbalanalist René van der Gijp wordt met veel humor onder vuur genomen door het creatieve Achterhoekse duo Hendrik Jan Lovink en Ronnie Degen (eigenaren Feestfabriek) en RTV Oost-sportverslaggever Bert van Losser. Vragen als ‘wat maakt ondernemen zo leuk?’ en ‘hoe houd je als ondernemer energie over voor andere dingen in het leven?’ komen uitvoerig aan bod.

Ingrid de Pagter, wethouder Economische Zaken maakt de Lochemse Ondernemersavond dit jaar voor de eerste keer mee. Zij zal de avond officieel openen. “Ik kijk ernaar uit om alle ondernemers uit onze gemeente bij elkaar onder één dak te zien. Het programma klinkt veelbelovend. Ik ben benieuwd naar wat er leeft bij ondernemers en hoe we samen voor een nog beter ondernemersklimaat kunnen zorgen. Daarover ga ik graag in gesprek.” Na het ondernemerspanel wordt de avond afgesloten met een netwerkborrel.

Lochemse Ondernemersavond
Doel van de avond is met elkaar kennis uit te wisselen, elkaar te leren kennen en daarmee de economische samenhang in het Lochemse bedrijfsleven te bevorderen. De Lochemse Ondernemersavond heeft een breed draagvlak. Vorig jaar bezochten ruim 250 ondernemers de avond. Het is een jaarlijks terugkerend netwerkevenement, die de acht ondernemersverenigingen, twee netwerkclubs, IKL en de gemeente Lochem gezamenlijk organiseren.

Aanmelden
Meer informatie en aanmelden: www.lochemseondernemersavond.nl
Voor leden van de ondernemersverenigingen en netwerkclubs is de deelname gratis. Niet-leden betalen € 10 bij de entree.

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail